Ticker

6/recent/ticker-posts

Χρήσιμα sites με online παιχνίδια για μικρά παιδιά!

Ένα «κλικ» σε sites με online παιχνίδια… μπορεί να προσφέρει όχι μόνο ασφαλή διασκέδαση στο παιδί σας αλλά και εκπαίδευση! Μην πείτε κατευθείαν «όχι» στην περιέργεια του παιδιού σας για τον υπολογιστή και το διαδίκτυο. Οι εποχές αλλάζουν και τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία απασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους με έναν Η/Υ. Πάντα βέβαια υπό την επίβλεψή σας…
Τα παρακάτω sites εκτός από ασφαλή αποτελούν και απολαυστικές πηγές διασκέδασης, αφού προσφέρουν online παιχνίδια, σχεδιασμένα από ειδικούς με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες των παιδιών. Μέσα από τα παιχνίδια με κινούμενα σχέδια, τα παιχνίδια μυαλού και παρατηρητικότητας, το παιδί ασκείται πνευματικά, ενώ παράλληλα χαλαρώνει και ψυχαγωγείται… Διασκεδάστε λοιπόν μαζί με τα παιδιά σας!
Για ηλικίες κάτω από δέκα ετών

Το συγκεκριμένο site αποτελεί μια μοναδική διαδικτυακή πύλη για το παιδί! Δίνει πολλές επιλογές online παιχνιδιών στα μικρά παιδιά κάτω των 10 ετών, σε κατηγορίες όπως είναι η ζωγραφική, τα πάζλ και τα κουίζ. Γενικότερα, διαθέτει διάφορα παιχνίδια που θα ψυχαγωγήσουν το παιδί σας και θα εξάψουν τη δημιουργικότητά του.
Πρόκειται για ένα site με ιδιαίτερα πλούσιο περιεχόμενο σχετικά με την παιδική ηλικία και τα online παιχνίδια που θεωρούνται απαραίτητα στη διασκέδαση ενός παιδιού. Μοιάζει με μια μηχανή αναζήτησης που παρουσιάζει δεκάδες sites με παιχνίδια, όχι μόνο για την προσχολική ηλικία, αλλά και για τις ηλικίες του δημοτικού.
Χρήσιμα sites για online παιχνίδια για μικρά παιδιά!Θεωρείται ένα site με εκατοντάδες διαδικτυακά παιχνίδια διαφόρων κατηγοριών, διασκεδαστικά αλλά και εκπαιδευτικά. Από τα πάζλ και τη γεωγραφία, σε αυτά με μαθηματικά και γλώσσα και από τα παιχνίδια με θέμα το λεξιλόγιο σε αυτά που αφορούν τη μουσική και τις τέχνες! Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όλα τα παιδιά κάτω των 10 ετών.
Online παιχνίδια κατευθείαν από τη Δράση Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Περιέχει διάφορα παιχνίδια για μικρά παιδιά κάτω των 10 ετών. Δοκιμάστε με τα παιδιά σας: το Κρυπτόλεξο, το Βρες τις διαφορές, το Ένωσε τις τελίτσες κ.α.
Το συγκεκριμένο site ταξιδεύει τα μικρά παιδιά στον κόσμο των φυσικών καταστροφών, ενός ζητήματος που μπορεί να μην είναι ευχάριστο αλλά μέσα από την εκμάθησή να γίνει διασκεδαστικό! Περάστε με τα παιδιά σας χαρούμενες ώρες και μετά τα παιχνίδια δοκιμάστε τις γνώσεις σας μέσα από το «Πτυχίο Πολιτικής Προστασίας».
Το uptoten.com έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στα παιδιά και διαθέτει δίγλωσσο περιεχόμενο (Αγγλικά-Γαλλικά). Προσφέρει διασκέδαση και μια πληθώρα από παιδικά online παιχνίδια που μπορούν να κινήσουν την προσοχή όλων των παιδιών από 6 έως 10 ετών. Κάθε μήνα εμφανίζονται καινούρια παιχνίδια και νέες περιπέτειες… που χρειάζονται μόνο φαντασία και παρατηρητικότητα.
Χρήσιμα sites για online παιχνίδια για μικρά παιδιά!Για ηλικίες άνω των 10 ετών
Το asgames.net αποτελεί ένα site με δυο χιλιάδες αστεία παιχνίδια για παιδιά άνω των 10 ετών. Περιέχει παιχνίδια με γνωστά cartoon αλλά και παιχνίδια μυαλού, δράσης, στρατηγικής, ικανοτήτων και αθλητισμού. Προσφέρει ακόμα και τη δυνατότητα να παίξουν ταυτόχρονα δύο άτομα στο ίδιο παιχνίδι! Όλα τα παιχνίδια είναι σε μορφή flash games.
Το γνωστό miniclip.com αποτελεί τον ιστότοπο με τη μεγαλύτερη ποικιλία διαδικτυακών παιχνιδιών για παιδιά άνω των 10 ετών. Η λίστα του χωρίζεται σε δεκάδες κατηγορίες, από παιχνίδια περιπέτειας και πάζλ μέχρι και παιχνίδια ειδικά για κορίτσια. Στο κάτω μέρος του site παρουσιάζεται η αναλυτική λίστα των παιχνιδιών με αλφαβητική σειρά. Ήρθε η ώρα για διασκέδαση με τα παιδιά σας!
Θεωρείται το κυρίαρχο site για online παιχνίδια, αφού προσφέρει απόλαυση σε όλους τους gamers άνω των 10 ετών εντελώς δωρεάν! Προσφέρει όλα τα είδη των διαδικτυακών παιχνιδιών που χωρίζονται σε άπειρες κατηγορίες, ιδανικές για αγόρια και κορίτσια. Βέβαια χρειάζεται τη μερική προσοχή των γονιών, καθώς υπάρχουν παιχνίδια, αν και πολύ λίγα, που ίσως έχουν βίαια χαρακτηριστικά για ένα παιδί.
Χρήσιμα sites για online παιχνίδια για μικρά παιδιά!Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί κυρίως από εκπαιδευτικούς. Η ιδέα των παιχνιδιών δεν είναι άλλη από τη «μάθηση μέσα από το παιχνίδι». Μέσα από τα συγκεκριμένα παιχνίδια, τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν μέρος της σχολικής τους ύλης, απλά παίζοντας! Τα παιχνίδια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: παιχνίδια για δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο.
Αποτελεί ένα ελληνικό site με παιχνίδια διαφόρων χαρακτηριστικών και ηλικιών. Εκτός από το ότι προβάλλει τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της εβδομάδας, του μήνα και των δύο μηνών, δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς  gamers να διασκεδάσουν μέσα από αστεία και δημιουργικά παιχνίδια. Από επιτραπέζια μέχρι παιχνίδια στρατηγικής, το games.gr θα γίνει το αγαπημένο site των παιδιών σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια