Ticker

6/recent/ticker-posts

Με επιτυχία για 5η χρονιά διεξήχθη ο ποδηλατικός γύρος της Δ.Κ. Αλιάρτου


Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Κυριακή 17 Μαΐου, ο 5ος ποδηλατικός γύρος Αλιάρτου, συνολικής απόστασης 5,5 χιλιομέτρων, που διεξήγαγε ο Δήμος μας. Ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2011 και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, κάτι που αποδεικνύεται από την μεγάλη συμμετοχή.
Πάνω από 200 ποδηλατιστές κάθε ηλικίας συμμετείχαν απολαμβάνοντας την ημέρα και στέλνοντας το μήνυμα ότι το ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτικό μέσο για τις μεταφορές και τις μετακινήσεις ανακουφίζοντας κυκλοφοριακά το Δήμο μας.

Στην επιτυχή και χωρίς απρόοπτα έκβαση της εκδήλωσης, συνέβαλλαν τόσο η ΕΛ.ΑΣ, η Τροχαία, όσο και η Ελληνική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης που συνεργάστηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς κκ Σκούρα, Καραμάνο και Γιαννέλο, την Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. – blogs: Εν Όψει Αλίαρτος και Permissos για την φωτογραφική κάλυψη.

Αναμνηστικά διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες και ένας μικρός ποδηλάτης κέρδισε ένα ποδήλατο προσφορά του κ. Σκούρα.

Ο Ποδηλατικός γύρος Αλιάρτου αποτελεί μια ακόμη πρωτοβουλία του Δήμου μας που έχει σκοπό να προάγει το ποδήλατο ως ένα ευχάριστο μέσο μετακίνησης, διασκεδαστικό μέσο άθλησης και βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης των δημοτών μας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια