Ticker

6/recent/ticker-posts

Βάθρο σε Αράχωβα...συμμετοχή και σε Χίο από τους Aliartistas!!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τρεις αγώνες του Arachova Trial τη Κυριακή 27 Αυγούστου! Με σύμμαχο τον καλό καιρό,οι αθλητές έτρεξαν στις πλαγιές του Παρνασσού και στα καλντερίμια της Αράχωβας απολαμβάνοντας το τελευταίο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού! Η Aliartistas Πέγκι Παπακωνσταντίνου στη διαδρομή των 11χλμ κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου,καταλαμβάνοντας και τη πρώτη θέση στη κατηγορία της! Συμμετοχή με καλούς χρόνους είχαμε απο την Ελένη Μωραιτη και Γιώργο Τσιωλη ,δείχνοντας ότι και γι αυτούς το βάθρο δεν είναι μακριά!!

Την ίδια μέρα πάνω από 1000 δρομείς απο 23 χώρες πήραν μέρος στον 6ο Ημιμαραθωνιο Χιου που διεξήχθη στο μαγευτικό Κάμπο,μια απο τις ποιο όμορφες και ιστορικές περιοχές της Χιου! Συμμετοχή ειχαμε απο τη Σπυριδουλα Παλατζα και τη 15χρονη Μελινα Βλαχου(μανα και κορη!)σε Ημιμαραθωνιο(5η στη γενικη ,4η στη κατηγορια)και 5χλμ παραλληλα! Κοντα μας για αλλη μια φορα "ο προσεχως Αliartistas" και με ριζες απο τη Χιο Δημητρης Βουρλος,δηλωνοντας οτι πλησιαζει η μερα που θα τρεξει με τα χρωματα της ομαδας μας και επισημα!!!
Επομενο ραντεβου στης 3 Σεπτεμβριου "Ορειβατικος Μαραθωνιος Ολυμπου" και 24 Σεπτεμβριου "5ος Τροφωνιος Ημιμαραθωνιος Λιβαδειας!








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια