Ticker

6/recent/ticker-posts

Έτσι έχασε τη ζωή του ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ

Οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε για να δει την ομάδα του από κοντά, κόντρα στον Λεβαδειακό. Σοκ στην οικογένεια του Δικεφάλου…

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινάει η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το κλίμα είναι πολύ βαρύ, μετά την είδηση του τραγικού θανάτου οπαδού του Δικεφάλου που ταξίδεψε στη Λιβαδειά και έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το paok24.com, ο άτυχος οπαδός του ΠΑΟΚ μπήκε στο εσωτερικό του νερόμυλου, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο, ο οποίος δεν ήταν σε κίνηση την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Ο φίλος του Δικεφάλου ξεκίνησε να περπατάει και να τρέχει μέσα σε αυτόν, όμως από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να το ελέγξει λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποφύγει το… μοιραίο.

Όσοι ήταν κοντά παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι το περιστατικό, αφού ήταν αδύνατον να τον βοηθήσουν, καθώς η συγκεκριμένη κατασκευή ζυγίζει δύο τόνους!



http://www.sportdog.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια