Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Γιώργιος Κολοβός στο Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων

Ορκίστηκε σήμερα από το Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κο Ντασιώτη Γεώργιο, ο κος Κολοβός Γεώργιος ως τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο κος Κολοβός καταλαμβάνει τη θέση του κου Ζαχαρόπουλου Δημητρίου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του για επαγγελματικούς λόγους, καθώς εγκαταστάθηκε στο Βουκουρέστι και, ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να ασκεί τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου.

Ο κος Κολοβός δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της αρτοποιίας, ενώ είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Επαρχίας Λιβαδειάς.

Ο Δήμαρχος, αφού επεσήμανε την προσφορά του κου Ζαχαρόπουλου τόσο στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και στην οργάνωση του εθελοντισμού, ευχήθηκε στον κο Κολοβό καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ τόνισε την ευτυχή συγκυρία που δημιουργείται με την εκπροσώπηση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο ενός δραστήριου παραγωγικού κλάδου, με έντονη παρουσία τόσο στο Δήμο μας,όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Γραφείο ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου