Ticker

6/recent/ticker-posts

Θηβαίος :Συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών για την πορεία εκκαθάρισης του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών με θέμα την πορεία εκκαθάρισης του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας. Από την πλευρά του Υπουργείου, ο κ. Παπακωνσταντίνου, Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού κ. Τσακαλώτου, συναντήθηκε με τον βουλευτή Βοιωτίας, Ν. Θηβαίο, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννη, την Αντιπεριφερειάρχη, κ. Παπαθωμά και τον Δήμαρχο Αλιάρτου, κ. Ντασιώτη.


Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η διάθεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την επίλυση των προβλημάτων στη διαδικασία της εκκαθάρισης. Σε αυτή την κατεύθυνση, αποφασίστηκαν άμεσες κινήσεις για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης μέρους της ακίνητης περιουσίας (παλιό εκκοκκιστήριο) στην Περιφέρεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, ώστε να υλοποιηθούν απρόσκοπτα οι νέες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Αλίαρτο.

Παράλληλα, με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής, συζητήθηκε η επίσπευση της παραχώρησης των Κήπων της Αλιάρτου στην Περιφέρεια και κατόπιν στο Δήμο Αλιάρτου.

Ο κ. Θηβαίος, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να συνεχίσει της ενέργειές του για την ευόδωση του χρονίζοντος ζητήματος της εκκαθάρισης του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας. 



Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,



Νίκου Θηβαίου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια