Ticker

6/recent/ticker-posts

Ο Αθλητικός Όμιλος Υψηλάντη πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α΄ Κατηγορία

Με πανηγυρισμούς από τους παίκτες και τη διοίκηση ο Αθλητικός Όμιλος Υψηλάντη ολοκλήρωσε νικηφόρα την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδό του και την προτελευταία του πρωταθλήματος . 
Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική αφού η ομάδα εξασφάλισε και μάλιστα από πολύ νωρίς την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία έχοντας την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης πετυχαίνοντας 77 τέρματα, μία αγωνιστική πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος. 

Η διοίκηση εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και έφερε αυτή την επιτυχία. Ενορχηστρωτής σε αυτή την πορεία ήταν ο προπονητής και φίλος της ομάδας Νίκος Καραγιαννίδης που αποτελεί κεφάλαιο στο σύλλογο εδώ και χρόνια και ξεχωρίζει για το ήθος ,τις ικανότητες και την αγωνιστική του διάθεση. Επίσης αξίζει να ευχαριστήσουμε το γιατρό της ομάδας Γιώργο Χαραλαμπίου που ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες. 

Από την επόμενη αγωνιστική ξεκινά ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της καινούριας αγωνιστικής χρονιάς έτσι ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί καλύτερα στις νέες προκλήσεις της Α΄ Κατηγορίας 

ΜΕ ΤΙΜΗ 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ




















Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια